mandag 25. februar 2008

Riksgränsen, kapittel 2

Lørdag gjentok Menig Arvesen, Menig Engelstad og Menig Owren forrige helgs suksess, med en ny velferdstur til Riksgransen for å vise lavinrisk 4 hvem som er sjefen. I bakken var det 10 blå og særdeles sur vind. Det medførte at både kamerabatterier og finmotorikk raskt tok kvelden, så forevigelsen ble så där. Noen fotografier ble det likevel.


Operasjon Riksgränsen gikk også under navnet Jehug Extended. Vi gjorde alt i vår makt for å bevare feltstemninga de timene vi var i leir. Menig Owren kjører revelje klokken 0700 og Dry-techs Lamb Mulligatawny til frokost.

Norskegrensa deler Riksgränsen i to, noe som lett fører til både diskusjon og problematikk hva snuskvoten angår.

Menig Engelstad skrudde på sjarmen til ingen nytte. Ingen setter seg på stolheisen i Riksgransen uten fangreim. Her vises en provisorisk anordning av det mer improviserte slaget.

Fine forhold, dog mye berg i dagen. Gode muligheter for fin steinslip på skia, noe Menig Owren spontant tilegnet seg kunnskap om.


Menig Engelstad og Menig Arvesen fornøyde med dagens bragder. Bussturen hjem ble preget av lösgodis, folköl og røverhistorier fra CSS-gutta.


Skikjøringen ble lagt på en nivå langt over det generelle ferdigheter og snømender skulle tilsi var forskriftsmessig. Svensk Fjellvegg vs Joggepinner fra Dynafit: 1-0



Menig Owren prøver seg på brattkjøring. Terningkast 2.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, sweet!
Pen stil, bror Owren! Synd du ikke kommer til Lillehammer i påska og demonstrerer dine utforbakkeskills..