søndag 24. august 2008

Klassetur


Gjennom den såkalte teknostart på Gløshaugen har noen av de heldigstilte som ble tatt opp på Maskinlinja arbeidet med å bygge storstilte raketter. Torsdag morgen var tiden inne for fremmedlegmets første og siste tur opp i atmosfæren. Kirsti og Simen er klare for take-off.


Tolvkaffe i Sentralbygget med Årets blogger 2007: Johan Bjørnaas. Tore Skillz Berdal dukket også opp.


Ekornes og Møre Trafo har bladd opp pengepungen, og spanderte all inclusive tur til Ålesund i helgen. På bildet nyter framtidens arbeidskraft et bedre måltid på Frichs Kafeteria før ferden går vestover til Ålesund som er kjent for sitt smakfulle og fortreffelige natteliv.


Kleine Maskinister dagen derpå. Det gikk hardt for seg hos Keiserens Pub natt til fredag. Terningkast 5 for akustisk liveband med både levva livet og vinsjan på kaia i noteboken. Anmerkning for nordvestlandsk priskultur og manko på kebab.


Møre Trafo viser stolt fram sine flotte maskiner, som på en svært god måte lager noen greier som noen andre har bruk for, etter hva Owren forstår. Bonuspoeng for freebies i form av ryggsekk og penn.


Hege-Kaja ombord på MS Volda. Sykkylven er lagt bak oss, og neste stopp er Trolltun gjestegård ved Dombås hvor vi skal bruke natten til å reflektere over inntrykkene fra bedriftsbesøkene på en sivilisert og elegant måte.

1 kommentar:

Sigbjørn sa...

Trolltun gjestegård ja, har bod noen netter der ja.