mandag 24. november 2008

Oppdatering!


I helga arrangerte Tindegruppa Midt-Norsk mesterskap i klatring. Owren stilte i herreklassen og havnet til slutt på en 21. plass av 25. Det var forøvrig en plassering han delte med tre (ikke fire) andre. Bildet viser Trond Veastad på 1. kvalikrute. Han endte til slutt opp på 14. plass.


Her om dagen inviterte Korporal Rånes på pizza hjemme på Flatåsen. Etter noen øl kom godstemningen sigende. Det samme gjorde Rånes' militære effekter fra HV-innsats.

4 kommentarer:

Anonym sa...

delt sisteplass kaller vi det...

Bowren sa...

Obs, skriveleif. Totalt 4 stk kom på 21. plass. Dvs, det finnes et menneske i herreklassen som var litt mindre best enn Owren. Dessuten knuste han 16 personer som stilte i Pondus, som per definisjon er dårligere enn herredeltakerne. Men bonuspoeng til Anonym for gode evner innenfor matematikkfaget.

Anonym sa...

Oi Bjørn Owren! Du er kjempeflink! Skulle ønske jeg var av et like stabilt klatrekaliber som Dem. Beklager at jeg erklærte deg som dårligst. Jeg må bruke mer tid på å lese resultatlistene på http://org.ntnu.no/tindegruppa, og mindre tid på å rakke ned på andre som gjorde en god og hederlig innsats i en vanskelig og utfordrende konkurranse. Hilsen Anonym

Anonym sa...

Du suger i blogging for tiden! Kom igjen. Gi oss noen dirty bilder fra lesesalen!