mandag 5. januar 2009

Juleferie del 2: Afrika


Sanna, Yngve og Sigge på båten til Afrika, nærmere bestemt Ceuta. Turen fra Giabraltar tok ca 40 min. Imidlertid fortonet det seg uklart (rettere sagt fullstendig overraskende) at Ceuta faktisk er Spansk, noen som førte til stor forvirring. Etter noen uavklarende samtaler med spansk lokalbefolkning fikk de iallfall delvis bekreftet at de i det minste befant seg på riktig kontinent. Dermed vandret de sydover, og en halv time senere befant de seg omsider i Marokko.


Yngve undersøker det lokale supermarkedet. Her var det flust av brukte sko, gamle musikk-kasetter, orginale hodeplagg, og andre nyttige effekter.


Forberedelsene kunne nok ha vært gjort grundigere. Når man i grensekontrollen ikke engang kan gjøre rede for hvor man befinner seg, eller i enda mindre grad hvor man har tenkt seg, kan det være et signal på at man burde ha tatt seg en titt i Atlaset eller i en Lonely Planet-bok.


Afrikansk middag. Owren hadde store forventninger til det etterfølgende obligatoriske møtet med herr Diaré. Han slapp forøvrig med skrekken.


Fremkomstmiddel av den gamle skolen.

Ingen kommentarer: