onsdag 30. april 2008

Klatring på Hardmoen ved Orkanger

Hovedveggen på Hardmoen midt i bildet. Her finner man klatring slik klatring skal være: loddrett og vedvarende listeklatring på femmer og seksertallet. Menig Owren setter spørsmålstegn ved det faktum at vi var helt alene i veggen på en dag som dette, og at han selv kun ved en anledning tidligere har avlagt veggen et besøk.


Kristian Hox gir gass opp en rute på femmertallet. Vi var heldige med været, knallsol og vindstille under den sydvendte veggen. Utpå dagen ble det nesten ubehagelig varmt.


En del av rutene går over to taulengder, som fører til at man må sette standplass halvveis oppe i veggen. Komfortstandarden på standplasshyllene har en tendens til å variere veldig. På bildet har Menig Owren en hylleformasjon på størrelse med halve fotbladet til rådighet.


Mye snø i lendet. Store mengder smeltevann førte til at returen ble en noe våt affære. I morgen (torsdag) reiser Menig Owren sydover på eventyrferd med Sigge. Første stopp er Agdenes - Saga og Framtid. Ellers går det rykter om fine forhold for skikjøring i Romsdalområdet.

1 kommentar:

Sigbjørn sa...

Jepp i morgen blir det som askeladden "jeg fant jeg fant"