mandag 28. april 2008

To hell and back


Klatretjeneste på Hell, ikke langt fra Værnes Garnison. Av ruter verdt å nevne ble "Hell Aldersheim" (7-) og "I negerens vold" (7-) gått, sistnevnte i ekstremt dårlig stil fra Menig Owrens side, med preklippet 2. bolt og catch til ankeret. Bildet viser Hox ved innsteget til "Hell Aldersheim" (7-)

Fjellet er merkelig på Hell. Det kan virke som tusenvis av forskjellige steiner fra alle deler av verden er limt fast til veggen med superlim, slik at det blir en slags geologisk kollasj / tapasrett. Klatringen er forøvrig utsøkt. Bildet viser "I negerens vold" (7-)


Senere på dagen stilte Menig Owren opp på Laderunden. Løpet, som er en del av bedriftsidrettens løpskarusell, består av 5 km løping i kupert og asfaltert lende, som ble unnagjort på 19.32, noe som holdt til en 7. plass i Herrer 16-39 år. Resultater finnes på www.ngu.no/laderunden/


Mandagen avsluttes med et gjensyn med Torkil og Myhre @ Mormors Stuer. Møtet ble noe forsinket da førstnevnte, som kom kjørende på tung motorsykkel, ikke hadde evnet å ta med legitimasjon og ble derfor naturlig nok nektet inngang på restauranten med 18-årsgrense av Albert Dørvakt Einstein.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kartet liknet mistenkelig mye på Norgeskartet ved første øyekast. Gjett om jeg ble imponert! :-D

Anonym innsender fra setermoen sykestue