lørdag 21. juni 2008

Blindgjengerrydding på Hjerkinn


Søndag 15. juni reiste 11 pax fra SanBN nedover til Hjerkinn for å bidra med plaster og morfin dersom noen Gardister skulle få et uheldig møte med en gammal multi purpose et-eller-annet fra 70-tallet engang. Etter en rimelig klein flytur med Dimmeballet frisk i minnet, steg stemningen drastisk da Korporal Hansen hadde mekka enkeltrom på Radisson SAS Gardermoen natt til mandag.

Gardistenes definisjon på marsj á to rekker.





Gardistene er nederst på Hærens næringskjede, og må trø varsomt på det gamle skytefeltet på Dovre i jakten på blindgjengere og annet skrot. Det gikk imidlertid i orden, og Medicene fikk særdeles lite å gjøre. Ukens skader var stort sett begrenset til myggstikk og gnagsår.


Sanitetsgjengen spiser en velfortjent middag etter dagens bragder, som for Menig Owrens del innebar omtrent åtte timer vakum i feltvognambulansen: 5 timer soving, en film på laptopen og et stk Vi Menn.


Infusjonstjeneste. I utgangspunktet skal væsker gå inn i blodbanen, i motsetning til hva bildet viser, der en slags motsatt prosess har funnet sted.


Moskus, eller "oksedyr" som Korporal Åshol, som i motsetning til Menig Owren ikke har gjennomført Jegerprøven, kaller dem.


Kjentfolk på Sørlandet del en: Alexander Nerayo, tidligere kjent som Menig Nerayo. Han var på vei til HV-festivalen.


Kjentfolk på Sørlandet del to: Fredrik. Han skal prøve lykken i det sivile intet.

Ingen kommentarer: