søndag 1. juni 2008

Lyngen halvmaraton


Søndag morgen lånte en liten gjeng Kompanisjefens Skoda, og kjørte nordover for å delta på Lyngen halvmaraton. Løpet gikk fra Polleidet Stadion til Lyngseidet og tilbake igjen. Menig Owrens løp bar preg av mageproblemer, og sluttiden ble faretruende nær 1:30. Bildet viser Befalselev Lia i innspurten.


Menig Owren vurderte å levere klage på de to personene til venstre i bildet, som ikke bare samarbeidet under hele distansen på 21 km, men som også benyttet seg av et rullende hjelpemiddel.


Befalselev Lia henvises til færre knebøy, og mer preventivt bruk av sportstape og vaselin.


Da Menig Owren forsiktig antydet, overfor de andre i bilen på vei hjem, at han kanskje hadde observert en gigantisk julenisse stående inne i skogen langs løpstraseen, ble han rask erklært smågal og tullete, og bedt om å ta det litt roligere neste gang han løper halvmaraton. Lettelsen var derfor stor da Menig Owren senere på kvelden klarte å google fram Gollis - The worlds biggest Santa Claus.
Se http://www.nrk.no/programmer/tv/norsk_attraksjon/1.3443784

2 kommentarer:

Sigbjørn sa...

Min rekord er 1.29 fra drammen halvmaraton.

Sigbjørn sa...

Dæven 1.29.12 på deg tror jeg er litt mere sekunder. Var det virkelig en halvmaraton???? den skal være 21.097,5 dvs maraton delt på to maraton er 42.195.